naar projecten pagina naar download pagina naar beginpagina naar CV in beeld
klein maar veelzijdig

Een klein bureau is beperkt in het aantal projecten dat tegelijkertijd uitgevoerd kan worden. De veelzijdigheid maakt het aan de andere kant weer mogenlijk om bij een klant een reeks van opeenvolgende projecten uit te voeren: opstellen van plannen en visies, analyse en onderzoek, organisatie van de besluitvorming, ondersteuning bij de implementatie etc.

continuïteit en innovatie

is al meer dan vijf jaar werkzaam als zelfstandig adviseur. Elke vraag van de klant vergt een nieuw, op maat gesneden antwoord. De meeste klanten die een beroep doen op , streven naar verandering en innovatie van hun beleid, klantbediening en hun producten.

menu adres
hele project dezelfde adviseur

Van acquisitie tot oplevering heeft de opdrachtgever met dezelfde adviseur te maken. Een directe relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer biedt de beste kansen op succes. Ook bij grotere adviesbureaus beseft men dat opdrachtgevers steeds meer voor adviseurs persoonlijk kiezen.

extra capaciteit via netwerk

Als klein bureau kun je wanneer de opdrachtgever daar behoefte aan heeft capaciteit en expertise van andere bureaus inschakelen. werkt geregeld in een teamverband van adviseurs. Hij kan terugvallen op een netwerk van diverse andere adviseurs.

menu adres
impressie kantoor routebeschrijving
relaties kantoor route
e-mail bericht opstellen